PARTNERS: TEAM:
Bureauleiding/architect:
Henk Tiegelaar

Architecten:
Jasper ten Bosch
Rick Bruggink
Anna Janssen
Camille Moreau
Carlo van Steen

Architectonisch ontwerpers:
Rogier van den Brink
Tugba Gundogdu
Guy Prudon
Dominique de Rond
Inez Tan

Bouwtechnisch ontwerpers:
Natasja Cvetkovic
Charles Hueber
Leon Kentrop
Peter Nagtzaam

Stagiaires:
Anna Fawdry
Charlotte Toro

Communicatie:
Fenny Ramp

Administrateur:
Aeliane van den Ende

          Liefde voor wat vanzelfsprekend is
          Gebouwen zijn meer dan losse objecten. Ze maken deel uit van een omgeving en dragen bij aan de ontwikkeling daarvan. Zoals een straat, een buurt of een stad. Gebouwen huisvesten mensen die ze - vaak intensief - gebruiken. Vandaag, morgen en door de jaren heen. Daarom hebben we behoefte aan een architectuur die de tijd doorstaat en aan gebouwen die dankzij hun bruikbaarheid, soliditeit en duurzaamheid hun relevantie behouden. Ze voegen zich in onze complexe en continu veranderende stedelijke omgeving. Trends komen en gaan, maar wij houden van de nooit aflatende kracht van wat vanzelfsprekend is. Het alledaagse is van alle tijden.

        
          We verbinden eenvoud met raffinement
          Als ontwerpteam geloven we in de elegantie van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen. Daarbij zijn we ons steeds bewust van de context waarin wij werken. In ons denken en doen houden we altijd rekening met de milieutechnische, sociale en culturele aspecten die gerelateerd zijn aan architectuur en stadsontwikkeling. Onze focus op de 'houdbaarheid' en de verbindende kracht van gebouwen vraagt om een ontwerpproces dat zich kenmerkt door zorgvuldige observatie, aanpassing en verfijning. De combinatie van reductie en eenvoud enerzijds en verrijking en raffinement anderzijds voegt betekenis toe aan onze gebouwen.


          Het normale kent geen grenzen
          Office Winhov is een van oorsprong Nederlands bureau dat werkt in de traditie van 'de Europese stad'. Wij hebben een reputatie opgebouwd met projecten die gekarakteriseerd worden door een zorgvuldig begrip van de context en veel aandacht voor materiële expressie. Wij streven altijd naar gebouwen die zich op een vanzelfsprekende manier verbinden met hun omgeving en die een antwoord bieden op de uiteenlopende vragen van eigenaren en gebruikers. Met gebruikmaking van onze achtergrond en ervaring hebben we ons werkterrein vergroot. Tegenwoordig zijn we internationaal actief en werken aan een breed scala aan opdrachten. Het gewone is alles behalve statisch; juist door het gewone centraal te stellen zijn wij en onze opdrachtgevers verder gekomen dan via welke trend of mode dan ook.